Segura Viudas Cava Brut

99,00  DKK
Ikke på lager

Segura Viudas Cava Brut er skøn cava fra Spanien. Og det er ikke så få pæne ord, der er blevet sagt om Segura Viudas Brut spansk cava. Se yderligere detaljer og de mange flotte anmeldelser herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Segura Viudas Cava Brut er skøn cava fra Spanien. Og det er ikke så få pæne ord, der er blevet sagt om Segura Viudas Brut spansk cava. Her er et udpluk:

På listen over "Top-100 Best Buys of 2018", Wine Enthusiast: "A mild, clean nose offers hints of clover and talcum powder, along with citrus and apple notes. This is simple on the palate, while chalky lime and apple flavors finish fresh."

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

6 proptrækkere i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

★★★★★ i Avisen.dk: "Cava i topklasse til foræringspris. Masser af perlende bobler. En kæmpe udfordring for den rigtige Champagne. Og til under halvdelen af prisen. Køb rigeligt!"

5 glas i Politiken: "Klasse-cava."

 

Specifikationer
Varenummer8410428590854
LandSpanien
ProducentSegura Viudas
Cl.75 cl.
Alkohol procent12%
DruesortMacabeo
VinregionPenedés
VintypeMousserende vin
Økologisk/ Naturvin Nej
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år