SBS Origin Dominican Republic Consuelo Rom

385,00  DKK
På lager online og i butik

SBS Origin Dominican Republic Consuelo er en del af 1423s SBS Origin Selection, som er en serie af håndplukket ulagret rom, der er specielt udvalgt for deres kraftfulde profil og smag. Denne flaske indeholder en vidunderlig hvid rom destilleret i traditionelle pot stills, hvilket giver fantastiske Daiquiris. 57% - 70 cl. Se mere information nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

SBS Origin Dominican Republic Consuelo er en del af 1423s SBS Origin Selection, som er en serie af håndplukket ulagret rom, der er specielt udvalgt for deres kraftfulde profil og smag. De valgte rom og marks er velkendte fra den lagrede rom fra SBS serien, og 1423 SBS Origin Selection er muligheden for at smage oprindelsen af den rommen. Nyd den ren, on the rocks eller brug den til dine cocktails.

Denne flaske indeholder en vidunderlig hvid rom destilleret i traditionelle pot stills, hvilket giver fantastiske Daiquiris.

Med SBS Origin Dominican Republic Consuelo kan du i duften nyde sammenspillet mellem salt og græsnoter, der ledsages af subtile antydninger af ananas og den friskheden fra grønne peberfrugter. Ved første tår bemærkes en smule peber og funkiness, der balanceres smukt af en sød undertone og en forfriskende citrusnote. 57% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718009071
LandDominikanske Republik
Producent1423
Cl.70 cl.
Alkohol procent57%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilEngelsk, Fransk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år