SBS Origin Australia KLK Rom

435,00  DKK
På lager online og i butik

SBS Origin Australia KLK er en del af 1423s SBS Origin Selection, som er en serie af håndplukket ulagret rom, der er specielt udvalgt for deres kraftfulde profil og smag. Denne flaske indeholder en vidunderlig hvid rom destilleret i traditionelle pot stills, hvilket giver fantastiske Daiquiris. 57% - 70 cl. Se mere information nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

SBS Origin Australia KLK er en del af 1423s SBS Origin Selection, som er en serie af håndplukket ulagret rom, der er specielt udvalgt for deres kraftfulde profil og smag. De valgte rom og marks er velkendte fra den lagrede rom fra SBS serien, og 1423 SBS Origin Selection er muligheden for at smage oprindelsen af den rommen. Nyd den ren, on the rocks eller brug den til dine cocktails.

Denne flaske indeholder en vidunderlig hvid rom destilleret i traditionelle pot stills, hvilket giver fantastiske Daiquiris.

SBS Origin Australia KLK har en ekstraordinært funky esterduft, der danser sammen med essens af jordbær og den saftige sødme fra modne pærer. Det første indtryk af smagen opleves som en dejlig kombination af pebret krydderi og sødme, som afsluttes af med en cremet og frugtagtig eftersmag. 57% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718008005
LandAustralien
Producent1423
Cl.70 cl.
Alkohol procent57%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år