Santiago de Cuba Ron Carta Blanca Rom

169,00  DKK
På lager online og i butik

Ron Santiago de Cuba Carta Blanca er modnet i 'white oak' fade. Den er ren og elegant med og det perfekte valg til at løfte niveauet på de klassiske cocktails med hvid rom. En typisk karakterfuld cubansk lys rom med behagelige græs, vanilje og læder noter. Det samme gælder den lave alkoholprocent på 38%. 70 cl. Se yderligere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Ron Santiago de Cuba Carta Blanca er modnet i 'white oak' fade. Den er ren og elegant med noter af nyskårne sukkerør og modnet spiritus. Det er det perfekte valg til at løfte niveauet på de klassiske cocktails med hvid rom.

Rom fra Santiago de Cuba modnes i de berømte Don Pancho lagerbygninger, kendt som den cubanske roms katedral. Ifølge legenden er bygningerne anlagt med så kort afstand til togskinnerne, at fadene med rom skælver, hver gang et tog passerer, hvilket efter sigende skulle påvirke modningsprocessen.

Denne rom præsenterer sig med et klart udseende, der har en let gul-grønlig nuance. Når man snuser til den, mødes man af en indbydende aroma af kaprifolie, frisk hø og græs, suppleret af noter fra melonskal. Der er også en unik undertone af gammelt læder, der synes at være gnubbet med vanilje, hvilket afsluttes med en delikat krydderitouch. På ganen er den let og tør, hvor smagen af vanilje og læder træder frem, akkompagneret af en let krydring. Derudover kan man fornemme subtile nuancer, der minder om vin eller vermouth, samt florale noter og toner af hvid frugt. Dens eftersmag er bemærkelsesværdig med vedvarende græsagtige og sødligt blomstrende toner, der afrundes med en antydning af karamel og et let krydderi.

En typisk karakterfuld cubansk lys rom med behagelige græs, vanilje og læder noter. Det samme gælder den lave alkoholprocent på 38%. 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8500000918203
LandCuba
ProducentSantiago de Cuba
Cl.70 cl.
Alkohol procent38%
FarveLys rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeWhite Oak
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år