Santiago de Cuba Ron Extra Añejo 11 års Rom

375,00  DKK
På lager online og i butik

Ron Santiago de Cuba Extra Añejo 11 Years Old er en magisk blanding af rom som er lagret i minimum 11 år. Denne rom fremstår i en dyb ravfarve med bronze højdepunkter. Aromaen er træagtig med nuancer af vanilje, mocha og honning, suppleret med hint af ahornsirup og sort peber. Den besidder en medium til fyldig smag, let tør med noter af karamel, smørkaramel og valnød. Eftersmagen er lang og krydret, domineret af kanel, brændt karamel og en antydning af appelsinskal. 40% - 70 cl. Se yderligere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Ron Santiago de Cuba Extra Añejo 11 Years Old er en magisk blanding af rom som er lagret i minimum 11 år.

Rom fra Santiago de Cuba modnes i de berømte Don Pancho lagerbygninger, kendt som den cubanske roms katedral. Ifølge legenden er bygningerne anlagt med så kort afstand til togskinnerne, at fadene med rom skælver, hver gang et tog passerer, hvilket efter sigende skulle påvirke modningsprocessen.

Santiago de Cuba Rom 11 år Ron Extra Anejo har et imponerende udseende; den fremstår klar med en dyb ravfarve, der er prydet med polerede bronze højdepunkter. Dens aroma er domineret af en træagtig essens snarere end en frugtagtig, hvilket komplementeres af noter af vanilje, kokos, mocha, melasse, honning og kanel. Der er også subtile antydninger af ahornsirup, grillede mandler og sort peber, som tilføjer en dybde til dens duftprofil.

På ganen er den medium til fyldig og har en tør tekstur. Dog fornemmes svage noter af karamel og honning, der smelter sammen med smagsnuancer af smørkaramel, chokolade, mocha, vanilje og valnød. Dens eftersmag er langvarig, hvilket gør at man længe kan nyde indtryk af kanelkrydderi, brændt karamel og chokolade fudge. Dette afrundes med vedvarende noter af kanel, appelsinskal og en krydret undertone af sort peber.

Specifikationer
Varenummer8500000918241
LandCuba
ProducentSantiago de Cuba
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder11 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år