Rum Nation Rare Rums St. Catherine 12 YO Rom

949,00  DKK
På lager online og i butik

Rum Nation Rare Rums St. Catherine 12 YO er destilleret i St. Catherine Parish i Jamaica. Den har fået otte års tropisk modning i tidligere bourbon-fade på Jamaica, og efterfølgende fire års kontinental modning i Europa. Rommen fås kun i et begrænset oplag på 1002 flasker, og hver flaske er individuelt nummereret. 58% -70 cl. Se mere information og smagsnoter nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rum Nation Rare Rums St. Catherine 12 YO er destilleret i St. Catherine Parish i Jamaica - hvor der blot ligger et stort Single Estate Distillery. Her blev der i 2006 høstet sukkerrør og sukkerrørsmelassen blev senere destilleret på Pot Stills.

Efter otte års tropisk modning i tidligere bourbon-fade på Jamaica, flyttedes fadene til det køligere Europa for at bremse egetræets indflydelse og tillade en langsommere og mere subtil udvikling - her lå fadene i fire år inden de blev tappet ved 58%.

Efter rommen i 2018 blev tappet blev den i første omgang udgivet med destilleriets navn på etiketten. Som mange andre destillerier har valgt at gøre de senere år, så valgte destilleriet at de ikke ville have deres navn på etiketten længere. Derefter gik der nogle år, og nu er blot 60 flasker med nye etiketter blevet lanceret på det danske marked.

Resultatet af de fire fade (fad nr. 1, 2, 12 og 14) er en vidunderlig afbalanceret rom. Den er tør, men saftig, frugtig uden at være sød eller sukkerholdig. De intense noter af kanel, nelliker, appelsinblomst og peber matches af den rigtige mængde jamaicansk "funk", den umulige-at-beskrive ester-karakter, der er så elsket af feinschmeckere.

Rommen fås kun i et begrænset oplag på 1002 flasker, og hver flaske er individuelt nummereret. 58% -70 cl.

Specifikationer
Varenummer8033749404961
LandJamaica
ProducentRum Nation
Cl.70 cl.
Alkohol procent58%
Alder12 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år