Rum Nation Rare Rums Enmore 25 år

3.249,00  DKK
På lager online og i butik

Rum Nation Rare Rums er en serie small batch aftapninger af sjældne rom i indviduelt nummererede flasker. Denne Rum Nation Rare Rums Enmore 25 års rom fra Britisk Guyana er blevet blødgjort gennem flere års lagring på en sherryfade. Resultatet er frugtigt, intens esteragtig og rig på aromatiske noter af kanel, nelliker og kamfer. 59% - bemærk: 50 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rum Nation Rare Rums Enmore 25 års rom er en ekstremt aromatisk rom, destilleret på en kolonnekeddel bygget i træ. På trods af sin muskuløse og kraftfulde karakter har den en blødhed fra de mange år på træfade.

Det første, der rammer næsen, er en eksplosion af 'funky estere': overmodne frugter såsom banan, papaya og avocado, sammen med en 'drillende' note af trælim. Senere følger cola, bergamotte, peber, kanel og andre krydderier samt et hint af træ. I smagen finder du de samme frugtige og krydrede noter som i duften. Rommen er lang, saftig og sødmefyldt med en nærmest overvældende smag af estere, men er alligevel rund og cremet.

Specifikationer
Varenummer10933
LandGuyana
ProducentRum Nation
Cl.50 cl.
Alkohol procent59%
Alder25 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Sherry
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år