Rum Nation Rare Rums Caroni 25 år

4.799,00  DKK
På lager online og i butik

Rum Nation Rare Rums er en serie af small batch aftapninger med individuelt nummererede flasker. Denne Rum Nation Rare Rums Caroni 25 års kommer fra det berømte, hedengangne  Caroni Distillery og er en kraftig, mørk rom ud over det sædvanlige. 59% - bemærk: 50 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rum Nation Rare Rums Caroni 25 års kommer fra det legendariske lukkede destilleri i Trinidad. Efter 70 måneder på tidligere whisky-fade, er rommen blevet 'tæmmet' en smule. Taninerne i rommen forstærkes af en fyldig smag af rosiner, uden at de på nogen måde overdøves.

I næsen oplever du først og fremmest estere som bergamotte og cola, men også mere aromatiske krydderier som anis og lakrids, samt de 'sædvanlige' mørke egetræsnoter. Finishen på whisky-fade er mere mærkbar i smagen. Rommen begynder med at være fyldig, saftig, ja nærmest fløjlsblød med sin rosin-karakter og smag af appelsinmarmelade. Lige når du tror, at denne rom er mere sød og blød end forventet, rammer de mere typiske og kraftige noter af lakrids, nellike og sort kaffe for fuld styrke. Du sidder tilbage med kraftige og syrlige taniner. En rom med stor kompleksitet, der udvikler sig meget i glasset.

Specifikationer
Varenummer10934
LandTrinidad
ProducentRum Nation
Cl.50 cl.
Alkohol procent59%
Alder25 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Sherry
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år