Rum Nation Dominicana 8 år

349,00  DKK
På lager online og i butik

Rum Nation Dominicana 8 år er en sprudlende 8-årig rom fra den Dominikanske Republik, lavet på frisk sukkerrørssaft. Rommen kommer fra et moderne og økobevidst destilleri øst for Santo Domingo, men er det første Rum Nation produkt der er blandet, smagsat og tappet i Frederiks, Danmark. En kompleks og dog letdrikkelig rom med en underspillet sødme som er velegnet til desserten eller som en aftendram. 40,9% – 70 cl. Se mere information og smagsnoter nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rum Nation Dominicana 8 år er en sprudlende 8-årig rom fra den Dominikanske Republik, lavet på frisk sukkerrørssaft. Rommen kommer fra et moderne og økobevidst destilleri øst for Santo Domingo, men er det første Rum Nation produkt der er blandet, smagsat og tappet i Frederiks, Danmark.

Selvom rommen teknisk set er i den Spanske stilart, er den mere kompleks og mørk end de fleste andre spanske rom, hvilket skyldes at den er lavet direkte på sukkerrørssaften, hvor spansk rom typisk laves på sukkerrørsmelasse.

Rum Nation Dominicana 8 år har en duft med en karakter af frisk og sprudlende sukkerrørssaft, med noter af grøn eukalyptus, frisk frugt og modne pærer, samt lette chokoladearomaer. Rommen har en yderst blød konsistens med noter af appelsinskal, ananas og modne frugter, som hænger ved på ganen, inden den til sidst går over i en langvarig og blød eftersmag fyldt med noter af chokolade og kaffe.

En kompleks og dog letdrikkelig rom med en underspillet sødme som er velegnet til desserten eller som en aftendram. 40,9% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5740030100015
LandDen Dominikanske Republik
ProducentRum Nation
Cl.70 cl.
Alkohol procent40,9%
Alder8 år
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilSpansk, Fransk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år