Ron Zacapa Solera 23
Ron Zacapa Solera 23 har en balance mellem delikate og unikke smagsoplevelser, som opnås gennem en blanding af lagrede rom destilleret via "Sistema Solera" lagringsprocessen. Ron Zacapa Solera 23 serveres bedst ren, på is eller i din foretrukne cocktail. 40% - 70cl. Yderligere information herunder ...
Ron Zacapa Solera 23 har en balance mellem delikate og unikke smagsoplevelser, som opnås gennem en blanding af lagrede rom destilleret via "Sistema Solera" lagringsprocessen.
Ron Zacapa Solera 23 lagres i udvalgte fade, der tidligere har indeholdt kraftig amerikansk whiskey, delikate sherryer og fine Pedro Ximénez vine, hvilket gør den både blød og afbalanceret.
Navnet ”Solera” refererer til en lagringsmetode, som er meget anvendt i Jerez hvor man laver sherry. I rom-verdenen har ordet ikke nogen officiel definition, men betyder som regel, at flere tønder med rom af forskellige årgang og alder blandes.
Ron Zacapa Solera 23 starter blidt og sødt i næsen, med aromaer der inkluderer karamel, vanilje, kakao og karamel. Den udvikler sig videre til at omfavne sherrytoner af karamelliserede ristede brasilianske nødder og ristede hasselnødder, hvilket afrundes af noter af toffee, banan og tørret ananas. Ved første smag opleves en kompleks og generøs fylde. Den begynder med en dybde af tørret frugt og abrikos, og udvikler sig til krydrede elementer af egetræ, muskatnød, læder og tobak, der ledsages af subtile noter af kaffe og vanilje. Alt dette balanceres elegant af et krydret strejf af kanel og ingefær. Eftersmagen er kompleks med noter af honningagtig karamel, krydret egetræ og tørret frugt.
Ron Zacapa Solera 23 serveres bedst ren, på is eller i din foretrukne cocktail.
Varenummer | 7401005008580 |
---|---|
Land | Guatemala |
Producent | Zacapa |
Cl. | 70 cl. |
Alkohol procent | 40% |
Alder | 23 år |
Solerametodik | Ja |
Farve | Mørk rom og sukkerrørsspiritus |
Sødmeskala | Sød |
Sukkerrørsbase | Sukkerrørsmelasse |
Romstil | Spansk |
Fadtype | Amerikansk Whiskey, Pedro Ximénez, Sherry |
Lagringsklima | Tropisk |
Destillationsmetode | Kolonne |