Romdeluxe Wild Series Origin No. 6 Australia Rom

649,00  DKK
På lager online og i butik

Wild Series Origin No. 6 Australia er en ulagret rom baseret på sukkerrørsmelasse fra Killik Handcrafted Rum i Australien. Romdeluxes Wild Series Rum Origin er en serie håndplukkede, ulagrede rom, der er særligt udvalgt på grund af deres kraftige smagsprofil. 60% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Wild Series Origin No. 6 Australia er en ulagret rom baseret på sukkerrørsmelasse fra Killik Handcrafted Rum i Australien.

Killik Handcrafted Rum kommer fra et lidt uventet men spirende romscene i fuld gang: Belgrave, Victoria i Australien. Det er en familiedrevet destilleri, der sigter efter at udfylde et hul inden for australsk rom. De ønsker at skabe produkter, der ikke kun er af topkvalitet, men også er den mest unikke australske rom, man kan finde. De benytter en vild gæring for at skabe en høj esterkarakter kendt. Killik er det første dedikerede romdestilleri, der forpligter sig til denne traditionelt jamaicanske stil inden for romproduktion. Ligesom på Jamaica gør Killik også brug af Pot Still destillation.

Romdeluxes Wild Series Rum Origin er en serie håndplukkede, ulagrede rom, der er særligt udvalgt på grund af deres kraftige smagsprofil.

Wild Series Origin No. 6 Australia er tappet ved fadstyrke på 60% ABV og destilleret 2023, og den kan nydes ren eller i fantastiske cocktails. Smagsnoterne er en masse bær. Specielt jordbær er der meget af i denne rom, sammen med de friske grønne noter og en anelse syrlighed giver det en dejlig olieret mundfølelse. 60% - 70cl.

Specifikationer
Varenummer5744004420420
LandAustralien
ProducentKillik Handcrafted Rum, Romdeluxe
Cl.70 cl.
Alkohol procent60%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år