Romdeluxe Distillery Series Rum No. 1 Jamaica - Long Pond

995,00  DKK
På lager online og i butik

Distillery Series Rum No. 1 Jamaica - Long Pond er den første udgivelse i en ny serie fra Romdeluxe, hvor de går lidt tættere på de enkelte destillerier, og viser hvordan deres forskellige tilgang til romproduktionen har indvirkning på de enkeltes rom og de aftapninger der efterfølgende laves. 85,3% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Distillery Series Rum No. 1 Jamaica - Long Pond er den første udgivelse i en ny serie fra Romdeluxe, hvor de går lidt tættere på de enkelte destillerier, og viser hvordan deres forskellige tilgang til romproduktionen har indvirkning på de enkeltes rom og de aftapninger der efterfølgende laves.

Denne rom er destilleret i 2023, og har lagret 7 mdr. på american virgin oak, i det kolde fugtige klima i Danmark. Den har Marque TECC, er baseret på sukkerrørsmelasse, og fermenteret i tæt på 30 dage, inden den bliver destilleret på en Pot Still. Den lange fermentering er med til at skabe et højt ester count, som i dette tilfælde er 1600 g/hL AA, hvilket er det maksimale antal Estere der må eksporteres fra Jamaica.

Det har givet en rom som har en masse smag, hvor egetræet ikke fornægter sig, men også en rom, der stadig er ung og sprudlende. Smagsnoterne er er frisk egetræ, savsmuld, overmoden banan, tropiske frugter og så en dejlig lang eftersmag.

Rommen er tappet ufiltreret og der er ikke tilsat farve. 85,3% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5744004420406
LandJamaica
ProducentLong Pond, Romdeluxe
Cl.70 cl.
Alkohol procent85,3%
Høj-esterromJa
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeVirgin Oak
LagringsklimaKontinentalt
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år