Romdeluxe Australia Handcrafted New Make Rom

599,00  DKK
På lager online og i butik

Australia Handcrafted Rum fra danske Romdeluxe er en "new make" hvid rom, der er ulagret, og som præsenteres ved fuld destillationsstyrke på 84% ABV. Den kommer fra Killik Handcrafted Rum, som er et destilleri, der er dedikeret til at skabe noget helt unikt inden for romverdenen. Om det er lykkes dem, må du svare på. 84% - 70 cl. Mere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Australia Handcrafted Rum fra danske Romdeluxe er en "new make" hvid rom, der er ulagret, og som præsenteres ved fuld destillationsstyrke på 84% ABV. Den kommer fra Killik Handcrafted Rum, som er et destilleri, der er dedikeret til at skabe noget helt unikt inden for romverdenen.

Killik Handcrafted Rum kommer fra et lidt uventet men spirende romscene i fuld gang: Belgrave, Victoria i Australien. Det er en familiedrevet destilleri, der sigter efter at udfylde et hul inden for australsk rom. De ønsker at skabe produkter, der ikke kun er af topkvalitet, men også er den mest unikke australske rom, man kan finde. De benytter en vild gæring for at skabe en høj esterkarakter kendt. Killik er det første dedikerede romdestilleri, der forpligter sig til denne traditionelt jamaicanske stil inden for romproduktion. Ligesom på Jamaica gør Killik også brug af Pot Still destillation. 84% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10940
LandAustralien
ProducentKillik Handcrafted Rum, Romdeluxe
Cl.50 cl.
Alkohol procent84%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år