Rom-julekalender 2023

595,00  DKK
På lager online og i butik

Rom-julekalender 2023 indeholder 24 rom og spirits drikke baseret på rom fra forskellige lande. Alle er nøje udvalgt fra MacY's brede sortiment inden for rom. Yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mac Y rom-julekalender 2023 indeholder 24 rom og spirits drikke baseret på rom fra forskellige lande. Alle er nøje udvalgt fra MacY's brede sortiment inden for rom.

Kalenderen i sig selv fortæller historien om de fire søskende Mac Calendar. En af dem, Luna, flyttede til Caribien. Her byggede hun en hacienda, startede med at dyrke sukkerrør og blev en af regionens store rom-producenter. Vi inviteres indenfor i Lunas eget romparadis, hvor hun med glæde deler et glas rom med os i den mørke december måned.

Under låget på kalenderen viser Luna, hvordan hun fremstiller sin rom. I online kalenderen finder du yderligere information fra Luna omkring produktionen af rom. På bunden af kalenderen er der en alfabetisk indholdsfortegnelse samt et link, der fører til den online kalender. Her åbnes lågerne dagligt, én ad gangen, hvor du kan læse om og se det produkt, der gemmer sig i flasken.

Kalenderen indeholder 24 flasker á 2 cl.

Specifikationer
Varenummer5714772001688
ProducentMac Y
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år