Rum Nation Rare Rums Jamaica 10 år

975,00  DKK
På lager online og i butik

Rum Nation Rare Rums Jamaica 10 år er destilleret i St. Catherine Parish i Jamaica. Den har fået ti års modning i tidligere bourbon-fade. Rommen er lagt på flaske ved en fadstyrke af 59,9% alkohol. 70 cl. Se mere information og smagsnoter nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rum Nation Rare Rums Jamaica 10 år er destilleret i St. Catherine Parish i Jamaica - hvor der blot ligger et stort Single Estate Distillery. Her blev der i 2013 høstet sukkerrør og sukkerrørsmelassen blev senere destilleret på Pot Stills.

Herefter er rommen lagret i 10 år på ex-bourbon fade. Rommen er sødmefuld, krydret og meget kompleks. Selvom den er fra Jamaica er den ikke overvældende præget af den karakteristiske jamaicanske funk, der dog stadig er tydeligt til stede i både duft og smag.

Rum Nation Rare Rums Jamaica 10 år er lagt på flaske ved en fadstyrke af 59,9% alkohol.

I duften mødes man af friske – næsten grønne – bananer. Banankage også! Esteren er tydelig men ikke tung. Sødmefuld krydderi (som Five Spice), med noter af grillet ananas, stjerne anis, kakao.
Mange af noterne fra duften optræder også i smagen, men her tilføjes en dyb, cremet mundfylde (som lagkageflødeskum). Mange lag og noter. Esteren er til stede men er ikke overvældende.
Eftersmagen er langvarig, og her finder man noter af tørrede frugter, krydderi, estere og igen med en tyk cremet mundfulde. 59,9% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5740030100107
LandJamaica
ProducentRum Nation
Cl.70 cl.
Alkohol procent59,9%
Alder10 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år