Rittenhouse Straight Rye Whiskey

349,00  DKK
På lager online og i butik

Rittenhouse Straight Rye Whiskey har en begivenhedsrig fortid med en arv, der hylder Philadelphias berømte Rittenhouse Square. Den har vundet dobbelt guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition og er af Whisky Magazine kåret som World’s Best North American Whiskey. 50% - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rittenhouse Straight Rye Whiskey har en begivenhedsrig fortid med en arv, der hylder Philadelphias berømte Rittenhouse Square. Rittenhouse Straight Rye Whiskey er Bottled-in-Bond, hvilket er et amerikansk kvalitetsstempel, der betyder at den lever op til en række særlige krav. Whiskeyen bærer den karakteristiske krydrede smag, der længe har været forbundet med Rittenhouse. 

Denne rye whiskey præsenterer sig med en flot mahognifarve. Duften er harmonisk med noter af tørrede frugter, toffee og søde peberfrugter, der vækker sanserne. Ved første tår oplever man en ren og fyldig smagsoplevelse, hvor noter af kakao, citrus, kanel, muskatnød og vanilje møder hinanden på tungen. Eftersmagen er vedvarende med smag af ahornlignende krydderi, der fuldender denne subtile og komplekse oplevelse.

Rittenhouse Rye har vundet dobbelt guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition og er af Whisky Magazine kåret som World’s Best North American Whiskey. 50% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer096749702756
LandUSA
ProducentHeaven Hill Distilleries
Cl.70 cl.
Alkohol procent50%
Alder4 år
FadtypeAmerikansk Egetræ
WhiskyregionKentucky
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeStraight Rye
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år