RCR Tattoo Mixerglas 65 cl.

219,00  DKK
På lager online og i butik

RCR Tattoo Mixerglas 65 cl. måler 16 cm i højden og har en max diameter på 9,7 cm. Glasset er produceret 100 % blyfrit af Luxion-krystalglas, som både er bæredygtigt og samtidig et af de klareste og mest holdbare krystalglas på markedet. Tattoo-seriens stil er et smukt, fuldmønstret glas med blomsterranker og runde, organiske former. Se flere detaljer nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

RCR Tattoo Mixerglas 65 cl. måler 16 cm i højden og har en max diameter på 9,7 cm. Glasset er produceret 100 % blyfrit af Luxion-krystalglas, som både er bæredygtigt og samtidig et af de klareste og mest holdbare krystalglas på markedet. Tattoo-seriens stil er et smukt, fuldmønstret glas med blomsterranker og runde, organiske former.

Italienske RCR har med vedvarende energikilder skabt en unik og bæredygtig produktion, som er kendt for sit flotte design. Mixerglasset er det eneste Tattooglas, der kun har blomstermønster på den nederste halvdel og en helt transparent top. Det ser flot ud på baren, eller i selskab med alle Tattoo-seriens glas, hvis du vil servere en drink, som kunden selv kan skænke op.

Alle glas fra RCR tåler maskinopvask, men det anbefales at undgå hurtige temperaturskift. Undgå derfor at hælde is i glasset for at nedkøle det straks efter en opvask. Det anbefales også at man undgår at stable glasset.

Specifikationer
Varenummer10393
MaterialeKrystalglas
Størrelse65 cl.
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år