Rammstein Rum Cognac Cask Finish

599,00  DKK
På lager online og i butik

Rammstein Rum Cognac Cask Finish er den seneste romudgivelse fra det tyske metalband Rammstein. Denne gang har de hårdtslående tyskere skabt en rom, der har fået en finish på cognacfade. Limited Edition. 46% – 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Rammstein Rum Cognac Cask Finish er en unik blanding af rom fra Jamaica, Guyana og Trinidad, som har lagret op til 12 år i ex-bourbon-fade. Denne begrænsede udgave har fået en ekstra lagring i tolv måneder på ex-Cognacfade. Resultatet er en perfekt afbalanceret rom med delikate noter af tropiske frugt, vanilje og karamel fra fadene.

Rammstein Rum Cognac Cask Finish rom er den seneste romudgivelse fra bandet Rammstein, der blev grundlagt i 1994 og idag er et af verdens største rockbands. Rammstein er kendte for kæmpe shows med masser af pyroteknik og mørk stemning. I anledning af deres 25-årige jubilæum udgav bandet deres første Rammstein Rum. Siden har de udgivet både vodka, whisky, gin og stout, og er nu klar med denne romudgivelse.

Rommen har en duft, der er en spændende blanding af funky tropiske frugter, der møder den klassiske charme af vanilje og dybden af eg. Når du smager rommen, vil du bemærke delikate noter af bagværk, der minder om vanilje og brun farin, som udfolder sig, efterfulgt af en karamelinfusion. Det hele kulminerer i en tør og nøddeagtig finish.

Denne udgave er begrænset til 5.800 flasker. 


Specifikationer
Varenummer5712718007626
LandGuyana, Jamaica, Trinidad
ProducentRammstein
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder12 år
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
FadtypeBourbon, Cognac
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år