Puntacana Club Black Rum

385,00  DKK
På lager online og i butik

Puntacana Club Black Rum er en sød, sort rom fra Den Dominikanske Republik. Puntacana Club Black Rum er fremstillet på en base af moder-rom med en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år, og denne base er blandet med forskellige yngre og nøje udvalgte rom (1 - 10 år). 38% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Puntacana Club Black Rum er en sød, sort rom fra Den Dominikanske Republik. Den sorte farve opstår ved, at rommen modnes på ekstra ristede og dermed ekstra mørke egetræsfade. Ofte er disse rom også krydrede rom, hvor der er tilsat smagskomponenter, som rommen ikke naturligt opnår igennem processen med modning og blanding.

Puntacana Club Black Rum er fremstillet på en base af moder-rom med en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år. Denne base er blandet med forskellige yngre og nøje udvalgte rom (1 - 10 år) opkøbt i hovedsageligt Nicaragua og Colombia, som er blandet med ældre destillater fra Brasilien, Panama og Trinidad & Tobago.

Efter rommen er blandet, er der tilsat vanille, lokale dominikanske urter, krydderier og sherry fra Andalusien i Spanien. Puntacana Club Black Rum fremstår umiddelbart meget kraftfuld med sin mørke farve, krydrede duft og smag af lakrids samt friskkværnet peber, men med sødmen fra vanillen og den frugtige sherry er den i virkeligheden meget rund og mild. 38% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer7466871107478
LandBrasilien, Colombia, Den Dominikanske Republik, Nicaragua, Panama, Trinidad & Tobago
ProducentOliver, Puntacana Club
Cl.70 cl.
Alkohol procent38%
SolerametodikJa
FarveMørk rom
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år