Provenance Braeval 2011 8 års Single Malt Whisky

499,00  DKK
På lager online og i butik

Provenance Braeval 2011 8-års Single Malt Scotch Whisky er en fyldig, cremet og frugtagtig malt whisky, der besidder en bemærkelsesværdig egenskab af at være let og fyldig på samme tid, hvilket lokker dig til at tage en ekstra dram. Duften af whiskyen frister med noter af toffee budding sammen med mælkechokolade, maltet byg og æbleskal. Smagen præsenterer sig fyldig med søde kiks, karamel, macadamia nødder og muskatnød. Eftersmagen har masser af ingefær, moden banan og en mild note af brændt egetræ. 46% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Provenance Braeval 2011 8-års Single Malt Scotch Whisky er en fyldig, cremet og frugtagtig malt whisky fra et destilleri, som vi ikke hører fra ofte. Den besidder en bemærkelsesværdig egenskab af at være let og fyldig på samme tid, hvilket lokker dig til at tage en ekstra dram.

Braeval Distillery er beliggende 355 meter over havets overflade, hvilket gør det til et af de højst beliggende destillerier i Skotland, og blev bygget i 1972 under navnet ”Breas of Glenlivet Distillery”. Destilleriet er stadig meget ungt og har aldrig haft deres egne maltgulve. De køber deres malt fra de store maltproducenter og køber altid unpeated malt.

Har du smagt ”Chivas Regal” har du smagt whisky fra dette destilleri, da blendet i Chivas Regal er den største aftager af den malt-whisky der produceres i Braeval.

Duften af whiskyen frister med noter af toffee budding sammen med mælkechokolade, maltet byg og æbleskal. Smagen præsenterer sig fyldig med søde kiks, karamel, macadamia nødder og muskatnød. Eftersmagen har masser af ingefær, moden banan og en mild note af brændt egetræ.

Whiskyen er tappet ved 46% ABV og flasken indeholder 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5014218814361
LandSkotland
ProducentDouglas Laing
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder8 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionSpeyside
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år