Planteray Belize 2008 Vintage Collection Terravera Limited Edition Rom

799,00  DKK
På lager online og i butik

I januar 2024 annoncerede Plantation Rum, at de ville skifte navn til Planteray Rum, og nu begynder vi så langsomt at se implementeringen af dette navneskifte. Planteray Belize Vintage 2008 Terravera rom er den første Vintage Collection limited edition udgave i Danmark efter navneskiftet fra Plantation til Planteray. Rommen er baseret på sukkerrørsmelasse, der har fermenteret i 3-4 dage, hvorefter den er blevet destilleret i et kolonne destilleringsapparat. 48,3% – 70 cl. Se yderligere detaljer og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

I januar 2024 annoncerede Plantation Rum, at de ville skifte navn til Planteray Rum, og nu begynder vi så langsomt at se implementeringen af dette navneskifte. Planteray Belize Vintage 2008 Terravera rom er den første Vintage Collection limited edition udgave i Danmark efter navneskiftet fra Plantation til Planteray. Planteray Vintage Collection rom-serien er lige som den gamle Plantation rom-serie også fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig.

Planteray Belize Vintage Collection Terravera rom blev destilleret i 2008 hos Travellers destilleriet i Belize. Rommen er baseret på sukkerrørsmelasse, der har fermenteret i 3-4 dage, hvorefter den er blevet destilleret i et kolonne destilleringsapparat.

Ved at udnytte Plantation Rums karakteristiske dobbeltmodningsteknik er rommen blevet tropisk modnet i 13 år hos Travellers i Belize, efterfulgt af en transatlantisk rejse til det sydvestlige Frankrig og 2 års modning på franske egetræsfade, som tidligere har indeholdt Ferrand Cognac. For at fuldende processen har de efterfølgende tilsat 8 gram sukker pr. liter, så den i vores regi falder under kategorien mellemsød rom.

Planteray Belize 2008 Vintage Collection Terravera Rom har en duft af kanel, vanilje, muskatnød, mandler, læder, kakao, honning og banan. I smagen finder man bl.a. citrus, pære, karamel, kokos, peber, kryddernellike, lakrids og tobak. Eftersmagen er lang og intens med tørret frugt, kirsebær, vanilje, kaffe og subtile grønne noter. 48,3% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3460410538604
LandBelize
ProducentPlantation, West Indies Rum Distillery
Cl.70 cl.
Alkohol procent48,3%
Alder15 år
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Cognac
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år