Plantation Sealander Rom

395,00  DKK
På lager online og i butik

Plantation Sealander fejrer at Plantation har sejlet mellem de store romproducerende øer i mere end 25 år, for at frembringe de fineste rom. Hele 3 markante rom-øer har lagt kedler til denne unikke rom: Mauritius, Fiji og Barbados. Dermed spænder rommen også over 3 verdenshave: Atlanterhavet (Barbados), Stillehavet (Fiji) og Det Indiske Ocean (Mauritius) – der er altså tale om lidt af et world blend, som på trods af vidt forskellige ophav har nået en vidunderlig harmoni. 40%-70cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Plantation har sejlet mellem de store romproducerende øer i mere end 25 år, for at frembringe de fineste rom. Sealander fejrer denne historie ved at kombinere tre af de store romproducerende ører. Plantation Sealander er resultatet af en rejse, der forener traditionerne fra tre passionerede øer, denne visionære transoceaniske rejse strækker sig over Atlanterhavet, Stillehavet og det Indiske Ocean.  Det er blend af rom fra Barbados, nærmere bestemt West Indies Rum Distillery, Saint Aubin fra Mauritius og RUM Co. of Fiji Distillery.

Da rommene kommer fra tre så forskellige lokationer, er de også produceret på tre meget forskellige måder. Komponenten fra Mauritius er lavet på frisk sukkerrørssaft, mens de to andre er lavet på melasse. De har fermenteret i 3 dage til 3 uger og derefter destilleret på enten pot still eller kolonne still. De har lagret i adskillige år på bourbon i et tropisk klima, inden de kommer til Frankrig og  lagrer et ekstra år på Ferrand cognac-fade. Det endelige blend doseres med 20 gram sukker/liter inden aftapningen til flaske.

Duften åbner med en blid og fyldig aroma, der indeholder noter af pære, kvædegele og stikkelsbær, samt antydninger af røget melasse. Når du smager rommen, oplever du en rig og delikat smag med hints af kløverhonning, lakrids, bivoks, vaniljefudge og sveske. Eftersmagen er lang og vedvarende med nuancer af bagte æbler, tonkabønne og tørret banan, der fuldender denne fortryllende romoplevelse. 40% -70 cl.

Specifikationer
Varenummer3460410537799
LandBarbados, Fiji, Mauritius
ProducentPlantation
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilEngelsk, Fransk
FadtypeBourbon, Cognac
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år