Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition Rom

649,00  DKK
På lager online og i butik

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition kommer fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig. Rommen har lagret i både tropisk og kontinentalt klima, og har blot fået 2 g sukker per liter. 48,7% – 70 cl. Se yderligere detaljer og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition er en del af Plantation Vintage rom-serien fra den uafhængige aftapper Ferrand i Frankrig. Rommen blev destilleret i 2007 ved WIRD (West Indies Rum Distillery) på Barbados og er en fejring af at WIRD i år fylder 130 år. Rommen er baseret på sukkerrørsmelasse, der har fermenteret i 3 dage, hvorefter den er blevet destilleret både på Pot Still og kolonne.

Ved at udnytte Plantation Rums karakteristiske dobbeltmodningsteknik er rommen blevet tropisk modnet i 2 år på Brighton Beach i Barbados, efterfulgt af en transatlantisk rejse til det sydvestlige Frankrig og hele 14 års modning på franske egetræsfade, som tidligere har indeholdt Ferrand Grande Champagne Cognac. For at fuldende processen har de efterfølgende tilsat blot 2 g sukker per liter rom.

Plantation Barbados Vintage 2007 Limited Edition besidder en dyb og intens duft med krydrede toner af sød kanel og muskatnød, ledsaget af ristede mandler, flamberet banan, citrusskal og blide blomsteragtige noter som kamille og vanilje. Smagen udgør en harmonisk blanding af sødme og syrlighed med tydelige elementer af citrus, vaniljecreme, crème brûlée, kokosnød og en let peberagtig undertone. Den lange eftersmag efterlader indtryk af kokosnød, krydderier, honning, anis, vanilje og hasselnød, hvilket fuldender oplevelsen og skaber en varig og tilfredsstillende smagsoplevelse. 48,7% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3460410538444
LandBarbados
ProducentPlantation, West Indies Rum Distillery
Cl.70 cl.
Alkohol procent48,7%
Alder16 år
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Cognac
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år