Pisco Sour Cocktailpakke
Fra 139,00 DKK
Til 563,00 DKK
På lager online og i butik
En Pisco Sour jordagtig, sød og syrlig. Den er Perus nationalcocktail og opfundet af en amerikaner. En lækker cocktail med en silkeblød fornemmelse i munden, der kan give forfriskning, hvad enten du vandrer i Andesbjergene eller drikker på stranden
Klik på knappen for at tilpasse din cocktailpakke og læs yderligere detaljer og opskrift herunder ...
Pisco Sour er Perus nationalcocktail, men faktisk strides Chile og Peru om Pisco Sours oprindelse (og også Pisco's oprindelse), men ifølge de fleste beretninger er cocktailen opståen forbundet med en amerikansk bartender. Victor Morris menes at have skabt den luftige, bløde cocktail på sin bar i Lima omkring 1915 eller måske tidligt i 1920'erne.
Ved at blande pisco, limejuice, æggehvide og Angostura-bitter er Pisco Sour jordagtig, sød og syrlig. I vores version har vi valgt at bruge æggehvidesirup, da det er lidt hurtigere, nemmere og samtidig en enkel måde at holde styr på fødevaresikkerheden.
Resultatet er en lækker cocktail med en silkeblød fornemmelse i munden, der kan give forfriskning, hvad enten du vandrer i Andesbjergene eller drikker på stranden - en cocktail værd at strides om.
Ingredienser
- 6 cl Pisco
- 3 cl Friskpresset limesaft
- 2 cl Æggehvidesirup
- Garnish: 1-3 dashes af Angostura Bitter
Trin
- Hæld Pisco, limesaft, æggehvidesirup i en shaker og ryst grundigt indtil den skummer.
- Tilføj isterninger og ryst igen.
- Hæld gennem en si over i et afkølet glas.
- Tilsæt et par dashes af Angostura Bitter på skummet og en limeskive på kanten af glasset.
Du kan også vælge, at bruge almindelige æggehvider i opskriften. Hvis du vælger dette skal du i denne opskrift bruge 1 æggehvide og 2 cl Sukkersirup. Det skyldes, at Æggehvidesirup også indeholder sukker.
Mængderne præsenteret i denne opskrift er blot vores præference, men du kan naturligvis lave cocktailen, som du ønsker.
Klik på knappen "Tilpas og tilføj til kurv" for at tilpasse din cocktailpakke.
Varenummer | 10962 |
---|