Patridom XO Limited Edition Tawny Port Finish

599,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom XO Limited Edition Tawny Port Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Denne Limited Edition udgave har derudover gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Tawny Port fade, hvilket tilføjer en sød note. Patridom XO Tawny Port Cask Finish er blevet aftappet i juli 2023 med et resultat på 1961 flasker. Når du først dufter til den, vil du i begyndelsen møde noter af frisk slået græs, som gradvist overgår til aromaer af tørrede frugter, kaffe og krydderier. På smagspaletten vil du opleve søde røde bær, karamel, kirsebær og solbær, der tilsammen skaber en langvarig sød finish. 45% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom XO Limited Edition Tawny Port Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Patridom XO har lagret mellem 12 og 15 år i tropisk klima i amerikanske og franske egetræsfade i den Dominikanske Republik.

Denne Limited Edition udgave har derudover gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Tawny Port fade, hvilket tilføjer en sød note. Patridom XO Tawny Port Cask Finish er blevet aftappet i juli 2023 med et resultat på 1961 flasker.

Når du først dufter til den, vil du i begyndelsen møde noter af frisk slået græs, som gradvist overgår til aromaer af tørrede frugter, kaffe og krydderier. På smagspaletten vil du opleve søde røde bær, karamel, kirsebær og solbær, der tilsammen skaber en langvarig sød finish. 45% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10920
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.70 cl.
Alkohol procent45%
Alder15 år
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Fransk Egetræ, Portvin
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år