Patridom XO Limited Edition Limoux Finish Rom

599,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom XO Limited Edition Limoux Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Denne Limited Edition udgave med Limoux Cask Finish har derudover gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Limoux-fade, hvilket tilføjer rommen en frugtagtig note. Når du først dufter til den, vil du blive mødt af masser af citrusfrugter og grønne æbler, ledsaget af lette strejf af karamel og tørre frugter. Ved første smag vil du straks mærke tanninerne og krydderierne fra egetræsfadene, som smukt balanceres af velsmagende tørre frugter og røde bær. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom XO Limited Edition Limoux Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Patridom XO har lagret mellem 12 og 15 år i tropisk klima i amerikanske og franske egetræsfade i den Dominikanske Republik.

Denne Limited Edition udgave med Limoux Cask Finish har derudover gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Limoux-fade, hvilket tilføjer rommen en frugtagtig note. Patridom XO Limoux Cask Finish er blevet aftappet i juli 2023 med et resultat på 1949 flasker.

Når du først dufter til den, vil du blive mødt af masser af citrusfrugter og grønne æbler, ledsaget af lette strejf af karamel og tørre frugter. Ved første smag vil du straks mærke tanninerne og krydderierne fra egetræsfadene, som smukt balanceres af velsmagende tørre frugter og røde bær. 43% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10919
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
Alder15 år
FarveMørk rom
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Fransk Egetræ, Limoux
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år