Patridom XO Limited Edition Cognac Finish

599,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom XO Limited Edition Cognac Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Denne Limited Edition udgave har gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Cognac-fade, hvilket tilføjer en frugtagtig note. Når du først dufter til den, vil noter af vin og søde frugter komme frem, suppleret af subtile strejf af kanel og abrikoser. Ved første smag vil du opleve sød vin og frisk frugt, som hurtigt suppleres af et hint af vanilje, der afsluttes med en krydret finish. 43% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom XO Limited Edition Cognac Finish er baseret på Patridom XO, som er en "premium spirit drink" fra Den Dominikanske Republik, der er tappet af 1423 og destilleret af Alcoholes Finos Dominicanos fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Patridom XO har lagret mellem 12 og 15 år i tropisk klima i amerikanske og franske egetræsfade i den Dominikanske Republik.

Denne Limited Edition udgave har gennemgået en ekstra kontinental lagring i ex-Cognac-fade, hvilket tilføjer en frugtagtig note. Patridom XO Cognac Cask Finish er blevet aftappet i juli 2023 med et resultat på 2333 flasker.

Når du først dufter til den, vil noter af vin og søde frugter komme frem, suppleret af subtile strejf af kanel og abrikoser. Ved første smag vil du opleve sød vin og frisk frugt, som hurtigt suppleres af et hint af vanilje, der afsluttes med en krydret finish. 43% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718007701
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
Alder15 år
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Cognac, Fransk Egetræ
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år