Patridom XO Cask 65% Rom

499,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom XO Cask rom destilleres af Alcoholes Finos Dominicanos (AFD), som er den største romproducent i Den Dominikanske Republik. Der arbejdes kun med egne afgrøder fra egne sukkerrørsplantager. Tappet af rom-importøren 1423 ApS i Danmark. 65% - 50 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom XO Cask er en premium rom fremstillet af både frisk sukkerrørsjuice og melasse. Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra tolv til femten år.

Patridom er en hyldest til Den Dominikanske Republiks historie, sukkerrør og rom. Serien består af delikate premium-blandinger fra Den Dominikanske Republik, alle tropisk lagrede. Hver udgave er skabt med lidenskab ved hjælp af håndskåret sukkerrør.

Rommen destilleres af Alcoholes Finos Dominicanos, der kun forarbejder deres egen sukkerrør, hvilket sikrer at der kun benyttes Dominikanske sukkerrør. 

I duften er der en sammensmeltning af sødme og syrlighed, ledsaget af nuancer af kokosnød og bivoks. Når det kommer til smagsoplevelsen, kan man forvente en fyldig karakter, der støttes af en olieagtig struktur. Noter af rom-rosiner kombineres med toner af mørk chokolade, hvilket tilføjer en behagelig bitterhed til finishen. 65% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718005301
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.50 cl.
Alkohol procent65%
FarveMørk rom
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år