Patridom Reserva Especial

325,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom Reserva Especial er en "rum based spirit drink", der er lavet af frisk sukkerrørsjuice, som modnes i det tropiske klima i Den Dominikanske Republik. Patridom Reserva Especial er lagret i 4-12 år i både amerikanske ege- og franske egefade, før den blandes og tilsættes med rørsukker. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom Reserva Especial er lavet af frisk sukkerrørsjuice, som modnes i det tropiske klima i Den Dominikanske Republik. Lagret i en periode på fire til tolv år, både i amerikanske ege- og franske egefade, før det blandes og tilsættes med rørsukker.

Patridom er en hyldest til historien om Den Dominikanske Republik, sukkerrør, rom og sukkerrørsspiritus. Serien består af delikate premium blandinger fra Den Dominikanske Republik, alle tropisk modnet.

Duft: frisk frugt med en karamelliseret note, der omdannes til brunt sukker, vanilje og ahornsirup. Smag: behagelig sødme med antydninger af frisk vanilje. En let krop med subtile aromaer af kaffe og karamel, der tilføjer dybde og kompleksitet. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718009347
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaEkstra sød
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Fransk Egetræ
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år