Patridom Gaveæske 3 x 5 cl

149,00  DKK
På lager online og i butik

Patridom gaveæsken indeholder 3 af de Patridom rom, som p.t er på markedet: Patridom Gran Reserva, Patridom XO og Patridom Seleccion Exclusiva i flasker á 5 cl. Dette sæt er derfor en oplagt mulighed for at smage de primære varianter i Patridom-serien, inden du eventuelt køber de større flasker. Og så er det jo en perfekt lille gave til enhver lejlighed. Gennemsnits ABV: 40,7%. Indhold: 3 x 5 cl. Se flere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Patridom gaveæsken indeholder 3 af de Patridom rom, som p.t er på markedet: Patridom Gran Reserva, Patridom XO og Patridom Seleccion Exclusiva i flasker á 5 cl. Det giver dig en unik mulighed for at smage og sammenligne disse 3 aftapninger produceret af den danske producent og importør 1423 Aps. 

Patridom er en hyldest til Den Dominikanske Republiks historie, sukkerrør og rom. Serien består af delikate premiumblandinger fra Den Dominikanske Republik, alle tropisk lagret. Hver udgave er skabt med lidenskab ved brug af håndskåret sukkerrør.

Patridom bliver destilleret hos Alcoholes Finos Dominicanos, og ligger sig indenfor den søde/mellemsøde spanske romstil, der er særdeles populær. Dette sæt er en oplagt mulighed for at smage de primære varianter i Patridom-serien, inden du eventuelt køber de større flasker. Og så er det jo en perfekt lille gave til enhver lejlighed. Gennemsnits-ABV: 40,7%. Indhold: 3 x 5 cl.

Specifikationer
Varenummer5712718005394
LandDen Dominikanske Republik
Producent1423, Alcoholes Finos Dominicanos, Patridom
Cl.15 cl.
Alkohol procent40,7%
FarveMørk rom
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilSpansk
FadtypeAmerikansk Egetræ, Fransk Egetræ
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år