MØD HOLDET

Hos Rombo.dk har vi Nordens største sortiment af rom, og vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode produkter til den kræsne nyder af whisky, cognac, vin, champagne, brandy/brændevin, absinth, tequila, gin, vodka, akvavit og cigarer.

Rombo blev grundlagt af Paw Vad som netbutik i 2011, og i 2017 åbnede vores fysiske butik på Falkonér Allé 46.

Kimen til Rombo blev lagt, da Paw havde en wauw-oplevelse med rom, som gav lyst til at smage mere og dele oplevelsen med andre. På det tidspunkt var der ingen dedikerede specialbutikker indenfor rom, så Paw besluttede sig for at udfylde det tomrum og grundlægge Rombo.dk. Over få år voksede det, der egentlig kun skulle have været en hobbyshop, til en netbutik med Nordens største udvalg af rom suppleret af whisky, gin, anden spiritus, vin, bobler, m.m.

I 2017 åbnede den fysiske Rombo-butik på Frederiksberg som supplement til webshoppen. Her kan man se og røre produkterne i indbydende omgivelser og få rådgivning og god betjening. I butikken kan du møde Paw og Pelle, der begge ligger inde med specialviden om alt fra rom og whisky til gin og cigarer, og de hjælper dig gerne med at finde frem til det helt rigtige.

Uanset om du handler online eller i butikken, så lægger vi vægt på, at du altid får en god oplevelse hos os. Derfor er vi også glade for, at vores kunder har bedømt os meget højt på Trustpilot og Google. Vi er også stolte over, at vi stadig holder konkurrencedygtige priser på kvalitetsvarer i både butikken og webshoppen.

Og så er der selvfølgelig smagningerne. At skabe fælles oplevelser og hygge er en grundlæggende del af Rombos DNA, og lige fra butikkens spæde start har vi afholdt romsmagninger og andre smagninger. Vi afvikler typisk 8-10 romsmagninger i butikken om året og afholder også adskillige årlige whiskysmagninger samt indimellem ginsmagninger, vinsmagninger, m.m. Hvis der ikke er en smagning i kalenderen, er der sikkert en i støbeskeen. Vi annoncerer smagningerne løbende her på hjemmesiden, på vores facebook-profil og i vores nyhedsbrev. 

Find os også på Facebook og Instagram

     

 

Mvh. Rombo.dk

Paw, Pelle, Esben og Cata

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år