For at handle hos Rombo.dk

skal du være over 18 år

Er du fyldt 18 år?

Beklager!

Du skal være fyldt 18 år for at tilgå Rombo.dk

om_rom

Om Os

Hos Rombo.dk har vi Nordens største sortiment af rom, og vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode produkter til den kræsne nyder af whisky, cognac, vinchampagnebrandy/brændevinabsinth, tequila, gin, vodka, akvavit og cigarer.

Rombo blev grundlagt af Paw Vad som netbutik i 2011 og i 2017 åbnede vores fysiske butik på Falkonér Allé 46.

Kimen til Rombo blev lagt, da Paw havde en wauw-oplevelse med rom, som gav lyst til at smage mere og dele oplevelsen med andre. På det tidspunkt var der ingen dedikerede specialbutikker indenfor rom, så Paw besluttede at udfylde det tomrum og grundlægge Rombo.dk. Over få år voksede det, der egentlig kun skulle have været en hobbyshop, til en netbutik med Nordens største udvalg af rom suppleret af whisky, gin og vin.

I 2017 åbnede den fysiske Rombo-butik på Frederiksberg som supplement til webshoppen. Her kan man se og røre produkterne i indbydende omgivelser og få rådgivning og god betjening. I butikken kan du møde Paw og Pelle, der begge ligger inde med specialviden om alt fra rom og whisky til gin og cigarer og gerne hjælper dig med at finde frem til det helt rigtige.

Uanset om du handler online eller i butikken lægger vi vægt på, at du altid får en god oplevelse hos os. Derfor er vi også glade for, at vores kunder har bedømt os meget højt på Trustpilot og Google. Vi er også stolte over, at vi stadig holder konkurrencedygtige priser på kvalitetsvarer i både butikken og webshoppen.

Og så er der selvfølgelig smagningerne. At skabe fælles oplevelser omkring rom er en grundlæggende del af Rombos DNA, og lige fra butikkens spæde start har vi afholdt romsmagninger. Vi afvikler 8-10 romsmagninger i butikken om året og afholder også adskillige årlige whiskysmagninger og ginsmagninger. Hvis der ikke er en smagning i kalenderen, er der sikkert en i støbeskeen. Vi annoncerer smagningerne løbende her på hjemmesiden, på vores facebook-profil og i vores nyhedsbrev. 

Find os også på Facebook og Instagram

Facebook logoinstagram

 

Mvh. Rombo.dk

Paw, Pelle, Cata, Lise og Daniel.    

Os Kære Os