Nonino Grappa AnticaCuvée Riserva 5 år

599,00  DKK
På lager online og i butik

Nonino Grappa AnticaCuvée Riserva 5 Years er en blanding af Grappas fremstillet af friske, bløde og udvalgte drueskaller, herunder Merlot og Pinot Nero, lagret fra 5 til 20 år i barriques af fransk egetræ og små sherry-fade. Den er ravfarvet og klar. Og smagen er varm, fløjlsagtig, vedvarende og med stor aromatisk rigdom, duft af krydderier, brioche og kager, kirsebær og chokolade. 43% - 700 ml. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Nonino Grappa AnticaCuvée Riserva 5 Years er en blanding af Grappas fremstillet af friske, bløde og udvalgte drueskaller, herunder Merlot og Pinot Nero, lagret fra 5 til 20 år i barriques af fransk egetræ og små sherry-fade. Den er ravfarvet og klar. Og smagen er varm, fløjlsagtig, vedvarende og med stor aromatisk rigdom, duft af krydderier, brioche og kager, kirsebær og chokolade.

Nonino er beliggende i Friulli i det nordlige Italien og regnes for at lave noget af verdens bedste Grappa, og blev af Wine Enthusiast i 2020 kåret som Årets Bedste Destilleri.

Dens elegance og personlighed gør Nonino Grappa AnticaCuvée Riserva 5 Years perfekt til at afslutte et måltid, eller som en ledsager til en god bog eller til at blive nydt med venner. Den bør serveres ved stuetemperatur i et bredt ballonformet glas.

43% - 700 ml.

 

 

Specifikationer
Varenummer8002092010334
LandItalien
ProducentNonino
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
Alder5 år
FadtypeFransk Egetræ, Sherry
TypeGrappa
DruesortMerlot, Pinot Nero
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år