Nikka Discovery The Grain Whisky

1.249,00  DKK
På lager online og i butik

The Grain er en del af Nikkas Discovery-serie, der sætter fokus på de små detaljer, der gør whiskyen til en af Japans bedste. Den første udgivelse havde fokus på tørven, den næste på gær og nu har Nikke frigivet den tredje Discovery-whisky: The Grain. 48% - 70 cl. Læs mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Grain er en del af Nikkas Discovery-serie, der sætter fokus på de små detaljer, der gør whiskyen til en af Japans bedste. Den første udgivelse havde fokus på tørven, den næste på gær og nu har Nikke frigivet den tredje Discovery-whisky: The Grain.

For første gang er der altså ikke tale om single malt fra henholdsvis Yoichi eller Miyagikyo, men om en grain whisky sammensat af komponenter fra 4 forskellige destillerier: Miyagikyo, Nishinomiya, Moji og Satsumatsukasa. Det ældste komponent, fra det nu lukkede Nishinomiya, stammer helt tilbage fra slutningen af 1980erne! Det endelige blend er tappet ved 48% alkohol.

Nikka The Grain præsenterer sig med en flot gylden farve. I duften strømmer søde vaniljenoter, modne pærer og hints af banan og ristede nødder ud af glasset. Smagsoplevelsen er en blød og fyldig tekstur, der omslutter ganen med komplekse, krydrede noter. En langvarig og tilfredsstillende finish afslutter oplevelsen med en sød og cremet karakter, der bringer fremtrædende noter af hasselnød, karamel og bagværk frem i erindringen. 48% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer4904230072140
LandJapan
ProducentNikka
Cl.70 cl.
Alkohol procent48%
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeBlended
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år