Navy Island Navy Strength Rom

449,00  DKK
På lager online og i butik

Navy Island Navy Strength Rom er en blanding lavet af 11 omhyggeligt udvalgte små batches af rom af forskellige aldre. Denne unikke 100% rene Pot Still rom er tappet ved Navy Strength for intens smag og maksimal nydelse. Den har en dyb ravfarve og er en rom med høj ester og en meget markant karakter. Navy Island Navy Strength vandt en sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2019 i London. 57% - 70 cl. Se yderlige detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Navy Island Navy Strength Rom er en blanding lavet af 11 omhyggeligt udvalgte små batches af rom af forskellige aldre. Denne unikke 100% rene Pot Still rom er tappet ved Navy Strength for intens smag og maksimal nydelse.

Navy Island er en lille tropisk ø ud for kysten af Port Antonio, Jamaica. I det 18. århundrede blev øen brugt af den britiske Royal Navy (deraf navnet). Ifølge en lokal legende skiftede Navy Island hænder i 1940'erne under et romdrevet pokerspil med en Hollywood-kendis.

Den rige og levende historie om Navy Island inspirerede dette traditionelle jamaicanske rommærke og Navy Strength refererer for eksempel også til rom, der er tappet præcis ved 57% alkohol i volumen.

Navy Island Navy Strength er en fantastisk rom, der repræsenterer det bedste, traditionelle håndværk har at tilbyde. Den har en dyb ravfarve og er en rom med høj ester og en meget markant karakter. Den er intenst aromatisk med en fantastisk balance af modne frugter, bananer og et strejf af vanilje. Dette er en rom, der er tung, har en fuld krop og en dejlig lang eftersmag, der er dyb og særdeles velafbalanceret. Navy Island Navy Strength er uden tvivl en meget tilfredsstillende rom.

Navy Island Navy Strength vandt en sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2019 i London. Den smukke flaske og den tiltalende etiket suppleres af en tilsvarende flot gaveæske. 57% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8719326033549
LandJamaica
ProducentNavy Island
Cl.70 cl.
Alkohol procent57%
Høj-esterromJa
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseMelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år