Mount Gay Single Estate Series Rom

3.450,00  DKK
På lager online og i butik

Mount Gay Single Estate Series er den første udgave i en ny årlig romserie fra Mount Gay. Rommen er en blanding af rom lavet af sukkerrørshøster fra 2016 og 2017. Det er en utrolig kompleks blanding, der vækker kompleksiteten i St. Lucy, Barbados og Mount Gay Estate-terroiret til live. 55% - 70 cl. Se yderligere detaljer og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mount Gay Single Estate Series er den første udgave i en ny årlig romserie fra Mount Gay. Til denne første udgivelse af Single Estate Series skabte Master Blender Trudiann Branker en blanding af rom lavet af sukkerrørshøster fra 2016 og 2017. Det er en utrolig kompleks blanding, der vækker kompleksiteten i St. Lucy, Barbados og Mount Gay Estate-terroiret til live. 

Mount Gay Single Estate Series rom blev skabt ved hjælp af 100% sukkerrørsmelasse, der er dyrket på Mount Gay Estate i St. Lucy, Barbados. Melassen har karakteristika af en meget høj sukkerindhold (72%). Herefter har den gennemgået, en meget lang gæringstid (9 dage mod vores standard 4 dage), hvilket førte til en sekundær gæring, som giver en karakteristisk smag og tilføjer noter specifikke for Barbados, som ananas eller guava, hvilket man normalt ikke oplever i Mount Gay rom.

Rommen er 100% destilleret på pot stills, nærmere bestemt pot still #82 og #83. Herefter har rommen lavet af 2016 høsten lagret i 6 år mens rommen fra 2017 høsten har lagret i 5 år - begge lagret på ex-bourbon-fade.

2016 høsten bringer noter af pære, grapefrugtskal, tyggegummi, læder og friskkværnet sort peber til den endelige blanding mens 2017 høsten bringer noter af toffee, kakao, krydderier, havsalt og sandeltræ.

Mount Gay Single Estate Series rommen har en lys gylden farve med duftnoter af pærer, blommer og friskklippede blomster. Der er også hints af tørrede frugter, vanilje, muskatnød, egetræ og citrus. Smagsoplevelsen byder på en kombination af ananasens sødme, havsaltets friskhed, læderets dybde, modne gul bananer, egetræets karakter og krydderiet fra stjerneanis.

Der er produceret 4.002 flasker af denne rom, som alle er nummererede. 55% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer9501007854579
LandBarbados
ProducentMount Gay
Cl.70 cl.
Alkohol procent55%
Alder5 år
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år