Mosgaard Whisky Single Cask - Moscatel

899,00 DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Whisky Single Cask - Moscatel er den hidtil ældste aftapning fra Mosgaard med 6 år på fade. Den første modning var på 4,5 år i Bourbon quarter casks, der er ombygget fra gamle Jim Beam fade. Efter første modning har den ligget 1,5 år på et Ex. Moscatel sherry fad. Whiskyen byder på smagsnoter af sukkerrør, anis, citrus, mandler, mynte og garvet læder, suppleret med fedme fra paranødder og havets salte nuancer. Der er frigivet 150 eksklusive flasker. 57,1% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Whisky Single Cask - Moscatel er den hidtil ældste aftapning fra Mosgaard med 6 år på fade. Den er et rent og klart udtryk der fremhæver deres fantastiske New Spirit, med spændende noter fra fadene der understreger det frugtige udtryk.

Den første modning var på 4,5 år i Bourbon quarter casks, der er ombygget fra gamle Jim Beam fade - dette fad giver sødme, mandler, vanilje som virker rigtigt godt med Mosgaards frugtige New Spirit. Efter første modning har den ligget 1,5 år på et Ex. Moscatel sherry fad, som kommer fra den vestlige del af Jerez distriktet. Normalt vil man ikke finde salte noter i et Moscatel fad, men i dette tilfælde kommer fadet fra et område tæt på Atlanterhavet, og har overrasket med salte noter, som virker virkeligt fascinerende.

Denne spændende whisky præsenterer en rig palet af smagsnoter: En umiskendelig fornemmelse af sukkerrør og anis møder din gane først, akkompagneret af strejf af peber, citroner og lime. Nuancer af mandler og forfriskende mynte balancerer dybden fra den robuste garvede lædersmag. Derudover tilføjer fedmen fra paranødder og de salte noter fra havet en yderligere dimension til oplevelsen. Der er kun frigivet 150 flasker, hvilket gør denne whisky endnu mere eftertragtet. 57,1% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer10921
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent57,1%
Alder6 år
FadtypeBourbon, Moscatel
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Cask, Single Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år