Mosgaard Moscatel Single Malt Whisky 2024 Release

999,00  DKK
Ikke på lager

Mosgaard Moscatel release 2024 er kåret ved "World Whiskies Awards 2024" som verdens bedste "Single Malt Whisky" i kategorien "Small batch". Den første modning var på 3,5 år i Bourbon quarter casks, der er ombygget fra gamle Jim Beam fade. Efter første modning har den ligget 1,5 år på et Ex. Moscatel sherry fad. Resultatet byder på smagsnoter af sukkerrør, anis, citrus, mandler, mynte og garvet læder, suppleret med fedme fra paranødder og havets salte nuancer. Der er frigivet 440 eksklusive flasker. 57% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Moscatel release 2024 er kåret ved "World Whiskies Awards 2024" som verdens bedste "Single Malt Whisky" i kategorien "Small batch". Den er et rent og klart udtryk der fremhæver deres fantastiske New Spirit, med spændende noter fra fadene der understreger det frugtige udtryk.

Den første modning var på 3,5 år i Bourbon quarter casks, der er ombygget fra gamle Jim Beam fade - dette fad giver sødme, mandler, vanilje som virker rigtigt godt med Mosgaards frugtige New Spirit.

Efter første modning har den ligget 1,5 år på et Ex. Moscatel sherry fad, som kommer fra den vestlige del af Jerez distriktet. Normalt vil man ikke finde salte noter i et Moscatel fad, men i dette tilfælde kommer fadet fra et område tæt på Atlanterhavet, og har overrasket med salte noter, som virker virkeligt fascinerende.

Denne spændende whisky åbner med en fortryllende symfoni af sukkerrør og karamel, der danser over tungen som en sød melodi. Noter af anis tilføjer en subtil kompleksitet, mens strejf af peber giver et krydret bid. Citroner og lime tilføjer en sprød friskhed, der lyser op i ganen. Nuancer af saftige ananas og fyldige figner og dadler tilføjer en eksotisk og sød dybde, mens mandler bidrager med en subtil nøddeagtig nuance. En undertone af frisk hø og kardemomme bringer en landlig, krydret karakter til whiskyen, der balancerer perfekt med den robuste garvede lædersmag. Fedmen fra paranødder omfavner ganen og tilføjer en cremet tekstur, mens de salte noter fra havet pirrer sanserne og skaber en forfriskende finish.

Der er kun frigivet 440 flasker, hvilket gør denne whisky endnu mere eftertragtet. 57% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5714904000602
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent57%
Alder5 år
FadtypeBourbon, Moscatel
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Cask, Single Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år