Mosgaard Amontillado Single Malt Whisky

799,00  DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Whisky Single Cask - Amontillado er en økologisk single malt og et spændende eksperiment, der er baseret på lagringen af whiskyen på to forskellige typer sherryfade.

Mosgaard Whisky Single Cask - Amontillado har en tør smag med noter af mandler/nødder, vanilje/marcipan, blommer, blå druer, figner, kanel og appelsin. Når der tilføjes lidt vand, åbner den sig med prikkende grape noter. Der er udgivet 250 flasker. 58% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Whisky Single Cask - Amontillado er en økologisk single malt og et spændende eksperiment, der er baseret på lagringen af whiskyen på to forskellige typer sherryfade.

Den er først lagret i næsten 4 år på Oloroso-fade, hvilket giver den den kendte elegance, sødme og fine frugtige smag, der karakteriserer Mosgaards Oloroso whisky. Derefter er den yderligere lagret i et gammelt Amontillado Hogshead i et år.

Amontillado er en mindre kendt type sherry, som har nogle lidt anderledes egenskaber end de mere velkendte typer som Oloroso og Pedro Ximenez. Amontillado sherry er "dobbeltmodnet" i en proces, der tilføjer spændende noter af tobak, nødder, syre og træagtige nuancer som en cigarkasse.

Mosgaard Whisky Single Cask - Amontillado har en tør smag med noter af mandler/nødder, vanilje/marcipan, blommer, blå druer, figner, kanel og appelsin. Når der tilføjes lidt vand, åbner den sig med prikkende grape noter. Der er udgivet 250 flasker, som er tappet ved 58% alkoholstyrke og indeholder 50 cl.

Specifikationer
Varenummer10680
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent58%
Alder5 år
FadtypeAmontillado Sherry, Oloroso Sherry
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt, Økologisk
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år