Mosgaard Pineapple Experience Single Malt Whisky

895,00  DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Whisky Pineapple Experience er den første release fra Mosgaard Whisky, som har været på tidligere bourbon-fade. Whiskyen har lagret i 6 år på Ex-Bourbon fade: de første 4 år på Quarter Casks og derefter 2 år på American standard barrel. Da de åbnede fadet for første gang hos Mosgaard Distillery blev de overrasket af den intense duft af både søde og syrlige tropiske frugter, heraf navnet Pineapple Experience. 57,2% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Whisky Pineapple Experience er den første release fra Mosgaard Whisky, som har været på tidligere bourbon-fade.

Denne whisky har lagret i 6 år på Ex-Bourbon fade: de første 4 år på Quarter Casks og derefter 2 år på American standard barrel.

Da de åbnede fadet for første gang hos Mosgaard Distillery blev de overrasket af den intense duft af både søde og syrlige tropiske frugter, heraf navnet Pineapple Experience. Duften af tropiske frugter følges af en rund og blid duft af vanilje, med en undertone af bitre orangenoter og appelsin blomst. De florale noter kan få tankerne hen på teblade. Derudover er den fyldt med en masse varme krydderier; kardemomme, nelliker og hasselnødder.

Den søde duft balanceres af en bitterhed fra hasselnødder, hvorudover især noter af ananas og kokos er fremtrædende.

Pineapple Experience har en utraditionel mørk og dyb farve for en bourbon lagret whisky. 57,2% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5714904000589
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent57,2%
Alder6 år
FadtypeBourbon, Quarter Cask
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år