Mosgaard Whisky Single Cask - Black Peat 2023

899,00  DKK
Ikke på lager

Mosgaard Whisky Single Cask - Black Peat 2023 er en økologisk single malt og er en spændende røget whisky, der har lagret på både et klassisk Bourbon-fad og en afsluttende lagring på ungarsk eg. Der er udgivet 198 flasker. 60,2% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Whisky har længe ikke haft peated single cask whiskyer, men med Black Peat 2023 bliver der lavet om på det. 

Black Peat er 5 år gammel, og har ligget 4 år på bourbon-fade og dernæst et år på et nyt fad af ungarsk eg. Det er tiden på den ungarske eg, der giver den dybe mørke farve.

Med en alkoholprocent på 60,2 % er det en intens whisky, med smagsnoter af mandler, sødme og blødhed fra Bourbon fadet, der står i kontrast til den rå duft af skovbund og svampe, samt smag af chokolade og lakrids og selvfølgelig røg.

Mosgaards Black Peat #1 blev kåret til Europas bedste Single Malt i Jim Murrays Whisky Bible 2023, og har siden denne store anerkendelse været udsolgt. Vi er derfor glade for at den igen er tilbage på hylderne.

Jim Murray skrev blandt andet "this is an industrial scale taste-bomb. With over 22,000 whiskies tasted for this book over the years, I can Honestly say that I have never encountered this nose and taste profile”. Og han afslutter med konklusionen "On this occasion, words are simply inadequate..."

Der er udgivet 198 flasker. 60,2% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer10935
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent60,2%
FadtypeBourbon, Ungarsk Egetræ
Peat / TørverøgMellem
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år