Mosgaard 7 Sister Casks Oloroso 6 års Single Malt Whisky

799,00  DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Whisky 7 Sister Casks Oloroso 6 Years er den første i en ny serie fra Mosgaard Whisky med 7 søsterfade, hvor det bliver muligt at følge med i det der sker i fadene over tid. Over de næste 7 år kommer der hvert år en ny udgave, der har lagret på et af de 7 Oloroso søstrefade. Denne første udgave har lagret i 6 år og den sidste vil til den tid have lagret i 12 år. 57% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Whisky 7 Sister Casks Oloroso 6 Years er den første i en ny serie fra Mosgaard Whisky med 7 søsterfade, hvor det bliver muligt at følge med i det der sker i fadene over tid. Over de næste 7 år kommer der hvert år en ny udgave, der har lagret på et af de 7 Oloroso søstrefade. Denne første udgave har lagret i 6 år og den sidste vil til den tid have lagret i 12 år.

I 2017 fyldte Mosgaard 7 søsterfade som de havde fået ombygget af specielt udvalgte 30-40 års gamle Oloroso fade. De gamle originale Sherryfade blev renoveret og ombygget til 140 liters fade og fyldt med Mosgaards New Spirit med det formål at lave en helt speciel serie - hvor de i modsætning til de små quarter cask fade Mosgaard normalt bruger, kunne følge whiskyens vej over lidt længere tid.

Oloroso Sherry fade er et klassisk sherry fad til whisky lagring, og var også med da Mosgaard startede, idet deres første whisky release i 2019 netop var lagret på Oloroso fade. Oloroso fade passer rigtigt godt til deres New Spirit, der er defineret ved sødme, blødhed og specielt frugtnoter - og fremhæves af lagringen på netop denne type sherry fade.

Denne første "søster" er 6 år gammel og flasket ved 57%, som giver den en robust intensitet der kan minde lidt om gammel Balsamico i styrke og kompleksitet, som møder en frugtig syrlighed og mineralsk dybde. Der er masser af frugtige nuancer af blommer, æbler, citrus og fersken afhængig af hvor lang tid whiskyen har stået i glasset. Disse noter understøttes af Mosgaards meget maltrige karakter der giver en fin sødme, der samtidig understøttes af krydrede noter af nelliker, kanel og eksotisk peber. Resultatet er en whisky, der virkelig skal nydes over tid, og gerne duftes mere end smages for at få det hele med. Der er 250 nummererede flasker. 57% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5714904000565
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent57%
Alder6 år
FadtypeOloroso Sherry
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år