Mosgaard Dry Gin

325,00  DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Dry Gin bliver destilleriet i et gammelt, smukt og idyllisk nedlagt landbrug på Sydfyn, lige midt imellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Destilleret på økologisk dansk bygmalt og på egen-designet kobber pot stills. Mosgaard Dry Gin er en forholdsvis frisk gin, som samtidig balanceres med en let sødme og slutter af med en lang, behagelig eftersmag med noter af citrus. Statskontrolleret økologisk. 40% - 50cl. Flere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Dry Gin bliver destilleriet i et gammelt, smukt og idyllisk nedlagt landbrug på Sydfyn, lige midt imellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Destilleret på økologisk dansk bygmalt og på egen-designet kobber pot stills. Mosgaard Dry Gin er en forholdsvis frisk gin, som samtidig balanceres med en let sødme og slutter af med en lang, behagelig eftersmag med noter af citrus. Mosgaard Dry Gin er produceret med enebær, lakridsrod, anisfrø, mandler, nelliker, sort peber, korianderfrø, citrongræs, frisk citron-skal, lime og appelsin. Smag: frisk med krydret sødme, der afsluttes i en lang eftersmag af friske citrus frugter. Statskontrolleret økologisk. Vinder af IWSC Sølv 2017, Berlin ISC Sølv 2018, IWSC Sølv 2018. 40% - 50cl.

I serien findes også Mosgaard Filippa Gin og Mosgaard Red Love Gin.

Prøv den som en klassisk Gin og Tonic med f.eks. Fever-Tree Premium Indian Tonic og garnish af friske mynteblade, frisk basilikum, citronverbena, eller lime.

 

 

 

Specifikationer
Varenummer5714904000039
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent40%
GintypeDestilleret gin
TypeGin
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år