Mosgaard CES #4 Peated Manzanilla Single Malt Whisky

895,00  DKK
På lager online og i butik

I marts 2024 vandt denne Mosgaard Cask Experiment Series #4 Peated Manzanilla guld ved World Whiskies Award, og den blev kåret til den bedste Danske single cask i 2024! CES#4 er en røget whisky, der først er lagret på ex. Bourbon og herefter på et Manzanilla sherry hogshead. Der er kun aftappet 440 flasker, som alle er nummererede. Styrken er 57% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Cask Experiment Series #4 er en økologisk single malt whisky og den sidste udgivelse i serien af i alt fire eksperimenterende whiskyer fra Mosgaard.

CES#4 er en røget whisky, der først er lagret på ex. Bourbon og herefter på et Manzanilla sherry hogshead. Bourbon fadet giver en grundlæggende vanilje og mandel sødme inden den anden lagring på Manzanilla. Manzanilla er en tør sherry fra Sanlúcar de Barrameda ved Atlanterhavets kyst, hvor den salte havluft sætter sit tydelige præg på sherryen, der også har noter af æbler og nødder.

Det færdige resultat er en balanceret Mosgaard Whisky med klassisk sherrykarakter og dybe smagsnoter af blommer over mod det sveskeagtige. Man finder også noter af ferskner, pære, lime, jordbær, nødder, mørk chokolade, bitter marcipan og til sidst den salt fornemmelse. 

I marts 2024 vandt Mosgaard Cask Experiment Series #4 Peated Manzanilla guld ved World Whiskies Award, og den blev kåret til den bedste Danske single cask i 2024! Der er kun aftappet 440 flasker, som alle er nummererede. Styrken er 57% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5714904000626
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent57%
FadtypeBourbon, Madeira, Rioja
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt, Økologisk
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år