Mosgaard Cask Experiment Series #3 Whisky

895,00 DKK
På lager online og i butik

Mosgaard Cask Experiment Series #3 er en økologisk single malt whisky og den tredje udgivelse i serien af i alt fire eksperimenterende whiskyer fra Mosgaard. Mosgaard Cask Experiment Series #3 lagret i tre forskellige omgange, og det endelige resultat giver Mosgaard Cask Experiment Series #3 en lækker balance med dybe smagsnoter af vaniljeis, rosiner, ananas, blåbær, kanel, pærer, friske druer samt en undertone af cremede paranødder, svampe og fugtig skovbund. Der er aftappet 380 flasker, som alle er nummererede. Styrken er 56,1% - 50 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Mosgaard Cask Experiment Series #3 er en økologisk single malt whisky og den tredje udgivelse i serien af i alt fire eksperimenterende whiskyer fra Mosgaard.

Dette er et vildt eksperiment designet til at udvinde noter fra forskellige fade og balancere smagen fra fade, der ikke kan stå alene. Derfor er Mosgaard Cask Experiment Series #3 lagret i tre forskellige omgange - i alt 5 år på forskellige fade. Først på Ex. Bourbon quarter casks i 2,5 år, derefter på Ex. Rioja quarter casks i lidt over 1 år og til sidst på Ex. Madeira Boal-fade.

Formodningen i Bourbon quarter casks giver en dejlig sødme af vanilje og mandler, hvilket udgør grundlaget for den anden lagring på Ex. Rioja quarter casks.

Rioja-rødvinsfadene tilfører whiskyen en lækker frugtagtig smag, en vinøs karakter og krydrede tanniner, men det bringer også whiskyen ud af balance. For at opnå en ny balance har whiskyen fået en tredje lagring på Ex. Madeira fade, der tilfører en vinøs sødme, som fremhæver og balancerer de syrlige og krydrede noter fra rioja-fadene uden at dominere.

Det endelige resultat af de tre forskellige fade giver Mosgaard Cask Experiment Series #3 en lækker balance med dybe smagsnoter af vaniljeis, rosiner, ananas, blåbær, kanel, pærer, friske druer samt en undertone af cremede paranødder, svampe og fugtig skovbund. Der er aftappet 380 flasker, som alle er nummererede. Styrken er 56,1% - 50 cl.

Specifikationer
Varenummer5714904000497
LandDanmark
ProducentMosgaard
Cl.50 cl.
Alkohol procent56,1%
Alder5 år
FadtypeBourbon, Madeira, Rioja
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt, Økologisk
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år