Michter's US*1 Small Batch Sour Mash Whiskey

499,00  DKK
På lager online og i butik

Michter's US*1 Sour Mash er en Sour Mash whiskey hvilket refererer til måden, hvorpå whiskeyen fremstilles. Det sker ved at tilsætte noget af “mashen” fra forrige gæring til den næste omgang – lidt på samme måde, som når man bager med surdej. Den blev udnævnt til ”Whisky Of The Year” for 2019 af Whisky Exchange. 43% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Michter's US*1 Sour Mash er en Sour Mash whiskey hvilket refererer til måden, hvorpå whiskeyen fremstilles. Det sker ved at tilsætte noget af “mashen” fra forrige gæring til den næste omgang – lidt på samme måde, som når man bager med surdej. Med sit unikke kornvalg kan det ikke kategoriseres som hverken rug eller bourbon.

I løbet af 1970’erne og 1980’erne var Michter’s Original Sour Mash destilleriets mest populære produkt. Efter at være forsvundet fra markedet tilbage i 1989, gjorde Sour Mashen et sejrende comeback i 2012 med introduktionen i US1-linjen. At forblive tro mod sin forgængers profil og gane, er Michter’s US1 Sour Mash hurtigt blevet en favorit blandt whiskyentusiaster. Tilbage er den karismatiske karakter og den store kompleksitet.

I smagen er der varme ristede noter af brændt sukker med krydderi, sød, røget frugt, kandiserede kirsebær og honningagtig vanilje. Starter som en bourbon, slutter som en rye.

Den blev udnævnt til ”Whisky Of The Year” for 2019 af Whisky Exchange, og dermed blev Michter’s Sour Mash den første whiskey fremstillet i USA, som nogensinde opnåede denne ære og anderkendelse. 43% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer039383009638
LandUSA
ProducentMichter's
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
FadtypeAmerican White Oak
Whisky-typeSour Mash
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år