Macbeth Menteith - Benriach 31 YO Whisky

7.250,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth Menteith er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Menteith bliver skildret af en 31-årig single malt fra Benriach, som har ligget i førsteklasses Bourbon-tønder. 53,1% - 70 cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

MENTEITH:
Revenges burn in them; for their dear causes Would to the bleeding and the grim alarm Excite the mortified man. 

MACBETH AKT V, SC.2, LN. 3 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth Menteith er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake.

Taleren af de udødelige ord øverst i beskrivelsen er Menteith, en adelsmand der marcherer for at modsætte sig Macbeth i skuespillets sidste akt. For at portrættere dette budskab om kamp valgte Elixir Distillers' hovedblender, Oliver Chilton, en malt fra det rå og smukke Benriach Distillery, som skinner klart i forskellige træsorter. Det er en fornøjelse at finde den så perfekt udtrykt, 31 år gammel, i førsteklasses Bourbon-tønder: alle kendetegnene ved en klassisk frugtdrevet, blomsteragtig Benriach, med rig karamel og aske (en hentydning til mørket) leveret af tønderne.

Begrænset udgivelse på 650 flasker. 53,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060880922880
LandSkotland
ProducentBenriach, Elixir Distillers, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent53,1%
Alder31 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionSpeyside
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år