Macbeth Lady Macduff - Linkwood 31 års Single Malt Whisky

7.250,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth Lady Macduff er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Denne 31 år gammel udgave er en blanding af fire Speyside single malt scotch whisky på ex-bourbon-tønder fra Linkwood-destilleriet viser sig at være den perfekte legemliggørelse af den uheldssvangre Lady Macduff. 48,2% - 70 cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

LADY MACDUFF:
The most diminutive of birds, will fight, Her young ones in her nest, against the owl. 

MACBETH AKT IV, SC.2, LN. 10 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth Lady Macduff er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake.

At besætte denne rolle i Livingstones Macbeth-samling krævede, at whiskyproducenten Elixir Distillers fandt en single malt af sjælden elegance og skønhed. Og denne 31 år gammel udgave af denne Speyside Single Malt Scotch whisky, destilleret i 1991, passede perfekt til Lady Macduff. En blanding af fire ex-bourbon-tønder fra Linkwood-destilleriet viser sig at være den perfekte legemliggørelse af den uheldssvangre Lady Macduff. Duften viser alle blomsterne, citrus og hvide frugter, der er karakteristiske for Linkwood, mens smagen rummer skjulte dybder, der antyder dens inspirations styrke og beslutsomhed. En ekstraordinært fin Speyside malt.

Begrænset udgivelse på 650 flasker. 48,2% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060880922934
LandSkotland
ProducentElixir Distillers, Linkwood, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent48,2%
Alder31 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionSpeyside
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år