Macbeth First Murderer - The Isle of Mull 18 YO Whisky

2.150,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth First Murderer er en af fire ø-whiskyer i Morderne-serien, og er den eneste i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. First Murderer er en Single Malt Scotch whisky, 18 år gammel, destilleret på Isle of Mull. 51,8% – 70cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

BANQUO: It will be rain tonight.
FIRST MURDERER: Let it come down.

MACBETH AKT III, SC.3, LN.16 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth First Murderer er en af fire ø-whiskyer i Morderne-serien, og er den eneste i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake.

Morderne rejste fra Skotlands yderste egne, derfor blev det valgt at de skulle skildres af ø-whiskyer. First Murderer er en Single Malt Scotch whisky, 18 år gammel, destilleret på Isle of Mull. Ingen af Morderne (eller Heksene) er navngivet i skuespillet; dette er ført videre til whiskyerne - ingen destillerinavne, kun regioner, for at bevare en aura af mysterium.

Den første morder, der udfører Macbeths frygtelige befaling, er her realiseret som en robust, røget malt fra Skotlands vestlige egne. I whiskyen kan man først fornemme en næse af krydret grøn olivenolie blandet med duften af tidevandspøle, og jod. Efterfulgt af noter af træagtige urter og vilde græsser. Når man smager på den, vil man bemærke nuancer af hvid peber, østers og konserverede citroner. Den har også undertoner af surdejsbrød, cedertræ, saltlage samt smagen af tørvovne. Eftersmagen byder på røg og havluft, som bliver ved længe og efterlader en lang, tør finish. Denne whiskys dybde og kompleksitet gør den til en seriøs ø-whisky, som fremragende formår at vække følelsen af en mørk, mystisk karakter.

Begrænset udgivelse på 2100 flasker. 51,8% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060880923092
LandSkotland
ProducentElixir Distillers, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent50,5%
Alder18 år
FadtypeAmerikansk egetræ
WhiskyregionIslands
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år