Macbeth Bloody Sergeant - Blair Athol 10 YO Whisky

849,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth Bloody Sergeant er en af ti whiskyer valgt til at portrættere Macbeths Husholdning i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Det er en 10-årig whisky fra Blair Athol destilleriet, der ligger ved indgangen til det skotske højland. 51,8% – 70cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

DUNCAN:
What bloody man is that?

MACBETH AKT I, SC.2, LN.1 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth Bloody Sergeant er en af ti whiskyer valgt til at portrættere Macbeths Husholdning i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Det er en 10-årig single malt whisky fra Blair Athol destilleriet, der ligger ved indgangen til det skotske højland.

Bloody Sergeant som genfortæller Macbeths heroiske gerninger til Kong Duncan i skuespillets første akt – skulle selvfølgelig legemliggøres af en robust Highlander, og denne Blair Athol gør jobbet perfekt. Modnet i en kombination af bourbon hogsheads og rødvinsfade, er dette en dram med en rig tekstur fyldt med frugt og komplekse tanniner.

I whiskyen kan man først fornemme en duft af æbletærte, calvados og brombær. Med tiden afsløres en krydret side, der bringer noter af nelliker, kanel og rosiner. På ganen møder man smagen af karamel, vaniljecreme, efterårsblade, lakrids og et stykke Dundee-kage, sort brød smurt med godt smør, sort te og en mørk maltet øl. Dette er en kraftig, fyldig whisky. Eftersmagen er af medium længde med et strejf af tanniner og nogle korn af krudt. Observationer peger på, at de fade, der er valgt for at bringe "Bloody Sergeant" til live, giver en fremragende struktur til Blair Athols rige, frugtagtige ånd. Denne fornemmelse af tannin og krydderi, kombineret med noter af æble og bær, gør den til en særdeles tilfredsstillende dram.

Begrænset udgivelse på 2800 flasker. 51,8% - 70 cl.

 

Specifikationer
Varenummer5060880922989
LandSkotland
ProducentBlair Athol, Elixir Distillers, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent51,8%
Alder10 år
FadtypeBourbon, Vin
WhiskyregionHighland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år