Macbeth Angus - Glen Garioch 31 YO Whisky

7.250,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth Angus er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Ligesom karakteren Angus er der kompleksitet i denne whisky, som er en 31-årig fra Glen Garioch. 54,6% - 70 cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

ANGUS:
Now does he feel
His secret murders sticking on his hands; 

MACBETH AKT V, SC.2, LN. 16 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth Angus er en af tolv ædle malts i Thanerne-serien, og er en af tre i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. 

Der er kompleksitet i Angus, som er blandt thanerne, der skifter troskab fra Macbeth til Malcolm i løbet af skuespillet. En af 12 ædle malts valgt til at repræsentere Thanerne i Shakespeares skuespil. Denne blanding fra fire first-fill bourbon-tønder er et fremragende eksempel på en rig, vægtig Glen Garioch fra 1990'erne. Valget af destilleri, Glen Garioch, har sin egen fascinerende historie - starten af 1990'erne så en tilbagevenden til langsommere produktion, som man kan smage i åndens vægt. Mere end tre årtier i amerikansk eg har skabt en koncentreret og fyldig dram med tilfredsstillende noter af panettone, kandiseret skal og banan.

Begrænset udgivelse på 650 flasker. 54,6% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060880922897
LandSkotland
ProducentElixir Distillers, Glen Garioch, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent54,6%
Alder31 år
FadtypeAmerikansk egetræ
WhiskyregionHighland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år