The Macallan A Night on Earth - The Journey

999,00  DKK
På lager online og i butik

The Macallan A Night on Earth - The Journey er 2023-udgaven er dette års single malt whisky, som The Macallan udgiver hvert år i forbindelse med nytårsaften. I år repræsenterer den rejsen for at genforenes med vores elskede og de unikke øjeblikke rundt omkring i verden, når vi samles. 43% – 70. Mere info og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Macallan A Night on Earth - The Journey er 2023-udgaven er dette års single malt whisky, som The Macallan udgiver hvert år i forbindelse med nytårsaften. Det er en tid, hvor vi samles for at anerkende de forløbne dage og lave planer for fremtiden. Fejringen af de særlige stunder, vi tilbringer med dem, der betyder mest for os, 

A Night on Earth - The Journey, er en unik skabelse skabt ved hjælp af en perfekt afbalanceret kombination af enestående første-fyldte amerikanske tidligere bourbon-fade samt europæiske og amerikanske sherry-fade.

Flasken kommer i en kasse, der er skabt i samarbejde med den anerkendte kinesiske kunstner Nini Sum, og kassen præsenterer innovativ flerlags emballage, der giver en enestående unboxing-oplevelse.

A Night on Earth - The Journey byder på en smagsoplevelse, der starter med en gylden solopgang, hvilket afspejles i farven. Ved duften inviteres du ind i en verden af ristet eg, delikat dampet ris, og en lækker kokosmælkepudding, ledsaget af friske citrusnoter, vanilje og havregrynskiks. Smagen vækker dine sanser med en eksplosion af brusende citrusfrugter, hvor citron og lime danser sammen med sød, cremet vaniljesvamp og en varm, ristet kokossmag. Afslutningen er medium lang og behagelig, hvor sødmen fra ristet eg og vanilje fortsætter med at forføre ganen. En harmonisk og velafbalanceret whiskyoplevelse, der efterlader et mindeværdigt indtryk. 43% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010314312749
LandSkotland
ProducentThe Macallan
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år